top of page
  • Foto van schrijverRonny

Rust in vrede...

In Memorium Tommy Reijnders

Beste volgers , vandaag is een zwarte dag in de meer dan 5 jaar dat we bezig zijn met het restaureren van het Kasteel.

Mijn goede vriend Tommy is vandaag gestorven , ondanks zijn levenslust en de wil om te blijven leven heeft hij de ongelijke strijd tegen deze oneerlijke vijand verloren.

Hij is 5 jaar, vanaf het begin mijn steun en toeverlaat geweest , was bijna iedere dag op het Kasteel om te werken, toezicht te houden op de restauratie en mij van advies te dienen. Tommy was in oktober 2014 onze eerste vrijwilliger, vanaf het eerste moment waren Noonk Leon en ik onder de indruk van Tommy, hij kwam in een rolstoel, kon bijna niet lopen, maar ging op handen en voeten kruipend het onkruid te lijf. Noonk Leon, die s' morgens nog op merkte, " wat komt die nu doen" , " kan überhaupt niet lopen"! Maar diezelfde Noonk Leon was na een dag al lyrisch over Tommy.


Tommy met zijn humor, Tommy met zijn onnavolgbare inzet, Tommy met zijn doorzettingsvermogen en inzicht. Vaak heb ik moeten horen " WAT HEB IK EEN RESPECT VOOR DIE TOMMY " Maar ook zullen we Tommy missen, om zijn altijd vrolijke karakter , zijn gevatte antwoorden met een kwinkslag, en zijn gulle lach. Het zal nooit meer hetzelfde zijn na vandaag, maar we zullen nog heel vaak aan hem denken en over hem praten, praten met liefde, respect en ongeloof dat hij niet meer tussen ons in staat en ons blij maakt.


RUST ZACHT LIEVE VRIEND, ik ga je heel erg missen,

Ronny68 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page