top of page
  • Foto van schrijverRonny

In Memoriam Jos Ubachs

In Memoriam

† Jos Ubachs


We hebben weer een vrijwilliger verloren... Maar wat nog veel erger is dan dat, ik heb mijn vriend Jos er stilletjes tussenuit zien knijpen en dat is heel raar voor Jos zijn doen. De Docter in Jos heeft namelijk al zaterdag tegen iedereen die het horen wilde op het Kasteel geroepen "al drie nachten niet geslapen, de jicht trekt van mijn arm naar mijn hand" . Voor de eerste keer in al die jaren liet hij wegens pijn verstek gaan op het Kasteel . De pijn is over, maar hij zal met zijn vertrek een on op vulbaar gat achterlaten. Zijn onnavolgbare humor was een bindmiddel in onze hechte vrijwilligers groep. Zijn tegendraadsheid gaf ons andere inzichten. Maar ook zijn gedrevenheid voor "ZIJN" Borgharen zal niet te vervangen zijn. Ik ga een volgende goede vriend niet weerzien, als er een hemel is zal hij samen met Ludo en Tommy iedereen gek maken over Kasteel Borgharen, en ons van boven toeroepen "STOP TOCH MIT DIE LUMMELKES"

Adieu vriend ik ga je heel erg missen
305 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page